Over Ons

Nu beschikbaar voor nieuwe opdrachten

Neem contact op

Bij Dokter Drukwerk zien we met grote regelmaat het mooiste beeldmateriaal voorbijkomen. Online op social media en op sites die we vaak bezoeken, maar ook offline. Waar je ook gaat of staat, tegenwoordig krijg je overal visuele prikkels. Wij, als beelddoktoren, erkennen, en herkennen, de waarde van visuele communicatie, en het belang van een goede presentatie hiervan. Exact dit laatste is dan ook waar we voor staan.

We zijn een jong bedrijf, zowel van karakter als wat opvattingen betreft. We kennen de markt door en door, en blijven onszelf ontwikkelen en bijleren over alle nieuwe technieken en mogelijkheden die daarbij passen. We begrijpen als geen ander als je dit als bedrijf zelf niet doet, of simpelweg niet bijhouden kán. Daarom adviseren, en helpen, we je graag.

Maatwerk

Dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn is een gegeven. Het feit dat veel bedrijven in hun uitingen echter veel op elkaar lijken is wat ons betreft dan ook zonde. We leren jouw bedrijf heel graag kennen om zo een passende vorm van communicatie, huisstijl en drukwerk voor jou te creëren. Maatwerk is hierin het sleutelwoord: het vormt jouw visuele gezicht naar de buitenwereld!

Flexibel

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en eisen wat de communicatie van hun bedrijf betreft. We gaan blanco dit gesprek in, en nemen jouw wensen en eisen als de fundering voor ontwerp. Gecombineerd met een doelgroeponderzoek en een duidelijke boodschap zal iedere opdracht dus anders zijn: flexibel zijn zit ons dus in het DNA.

Snel, zonder gedoe

Stilstand is achteruitgang, zeker nu. Actuele, moderne uitingen zijn van groot belang om op te blijven vallen. We houden de lijntjes dan ook graag kort tussen ons en jou als opdrachtgever. Dat betekent dat jij ons ook snel en zonder gedoe kunt bereiken wanneer je ons nodig hebt. Zo werken we persoonlijk, samen en efficiënt naar een fantastisch eindresultaat.

Onze diensten

strategisch advies | conceptontwikkeling | identiteitsontwikkeling | DTP | grafische vormgeving | merkbeleving | campagnes | social media | artwork | marketingadvies | DTP | drukwerk inkoop

Team

Dokter Drukwerk is een jong team grafisch chirurgen dat voor jou klaarstaat om jouw boodschap door middel van prachtig drukwerk te vertellen. Vlot, efficiënt en luisterend naar jouw wensen zijn wij jouw Eerste Hulp Bij Opvallen.

Daniëlle van der Veeken
Daniëlle van der Veeken
Account Manager & DTP
[email protected]
Vincent van den Boogaard
Vincent van den Boogaard
Creative Director & Grafisch
[email protected]
Coen van Tartwijk
Coen van Tartwijk
Creative Director & Key Account Manager
[email protected]

Voor al je DTP, drukwerk en grafisch ontwerp

Zo flexibel als jouw huisstijl

Snel geleverd

Altijd de beste deal

Geen gedoe

Zonder verrassingen